Style outfit: sandalen voor de zomer

De temperaturen stijgen deze week naar ongekende hoogtes. Tijd voor bikini’s, zonnebrillen en coole sandalen.  Hoe minder om het lijf, hoe beter en dat geldt zeker voor je voeten!

Op blote voeten

Het liefst zou je barefoot gaan, maar aangezien we blaren, scherven en vieze voeten willen vermijden hebben wij de leukste sandalen voor je op een rij gezet. Met een exotisch dierenprintje, minimalistisch zwart, grijs of wit en sandalen versierd met steentjes. Je stylish outfit is zo gepiept als je kiest voor deze fashionable ’n trendy exemplaren.

Style outfit: sandalen voor de zomer. Alles over leuke sandalen en schoenen voor de zomer. Bekijk online. Style outfit: sandalen voor tropisch weer.

Style outfit inspiration

Met een crop top en een paar culottes. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Naar een festival? Kies voor de Sacha sandalen met een verhoogd plateau. Ga je naar het strand? Dan kun je gaan voor het type sandaal die je makkelijk aan-en uit kunt trekken. Dus geen sandalen met bandjes bij de hiel. Je kunt gaan voor verschillende designs: the choice is yours!