Musthave: de Aztec print

De bohemien/hippie look is nog steeds razend populair. Met de komst van Isabel Marant’s collectie voor H&M waar jasjes met etnische prints, aztec broeken en fringe boots tot de collectie behoren, blijkt maar weer eens dat de boho look nog steeds ontzettend ‘’in’’ is. Ook op het gebied van schoenen is deze stijl helemaal hot!

Met name populair tijdens het festival seizoen is de aztec print. Of het nou een poncho, shortje of jasje is. Tegenwoordig is deze print niet weg te denken uit het mode- en straatbeeld. Het beroemde indianenprintje afkomstig uit Mexico wordt in de zomer voornamelijk gedragen tijdens openluchtfeesten á la Dance Valley. Maar dat wil niet zeggen dat de aztec print niet draagbaar is in de winter. Want ook tijdens dit jaargetijde kun je gemakkelijk een leuke streetstyle look creëren met deze print.

Sacha

Dat blijkt maar weer eens met deze geweldige stiletto laarsjes van Sacha. ‘’The Brunette by Sacha’’ is een zwart elegant enkellaarsje met op de achterzijde een grijze aztec print. Super fashionable en eindeloos te combineren. Prijs € 99,95.

Alles over de Aztec print. Lees hier alles over de musthave van het seizoen: de Aztec print. Een absolute musthave voor dit najaar. Ontdek ’t nu!

Etnia Howsty Boots

Razend populair onder modebloggers, stylisten en Shoejunks: de Etnia Howsty Boots. Deze boots verkrijgbaar in verschillende kleuren zijn voorzien van een chique boho aztec print en staan geweldig onder een ripped jeans en oversized top. Verkrijgbaar in de kleuren burgundy, zwart en kakigroen. Prijs € 210.

Alles over de Aztec print. Lees hier alles over de musthave van het seizoen: de Aztec print. Een absolute musthave voor dit najaar. Ontdek ’t nu!