Shop tip: Black & White trend

We luiden het najaar in met een stroom van nieuwe trends. Op de catwalk, op straat en ook op de modeblogs staat het vol met de aankomende trends van het nieuwe seizoen. Naast punk invloeden, de leger- en dierenprint zijn er ook een aantal trends die je eigenlijk geen trend kunt noemen. Eén daarvan is de black & white trend. Elk jaar wordt deze trend in een nieuw jasje gestoken en wordt deze benaderd vanuit een ander perspectief, zo ook op het gebied van schoenen. Dit keer is het black & white meets tomboy: zwart-witte schoenen geïnspireerd op de mannengarderobe.

Black & White meets Tomboy

Het platte schoentje is dit seizoen helemaal terug van weggeweest en met name in de vrouwenmode zijn deze schoenen razend populair. Naast loafers zien we ook brogues, bikerboots en sportsneakers. Dus gun je voeten wat rust en ga voor platte schoenen.

River Island

Een zakelijke en klassieke schoen met een feminine touch, dat zijn deze loafers van River Island. Deze schoenen van River Island passen perfect in de shopping list voor dit najaar. Bovendien zijn ze nog leuk geprijsd ook! De loafers kosten 37 euro en zijn online verkrijgbaar.

Alles over de black & white trend. Lees hier alles over de black & white trend op het gebied van schoenen. Deze trend zien we veel aankomend najaar.