Gespot: Balmain’s schoenen lente/zomer 2014

Het Franse modehuis Balmain heeft haar schoenenlijn voor de zomer van 2014 gelanceerd en wat voor een! Gouden hardware details, stoere glamour en een hoge dosis elegantie. Dat dit wat mag kosten is wel duidelijk, maar een ding is zeker: deze collectie zal heel goed in de smaak vallen bij menig A-listers, bloggers en celebs!

Stoere glamour: Balmain’s lente/zomer 2014 collectie. De schoenen collectie van modehuis Balmain voor de lente zomer 2014. Ontdek alles nu.

Balmain’s footwear

De schoenencollectie voor 2014 van het luxe modehuis is stoer, glamourous en edgy tegelijk! De kleding is natuurlijk ontzettend populair, maar blijkbaar vond creatief directeur Olivier Rousteing dat een schoenenlijn de collectie van Balmain compleet maakte. En wij zijn het daar natuurlijk helemaal mee eens! De lente zomer collectie van 2014 bevat een hoge dosis rock and roll glam en stoere eyecatchers!

Stoere glamour: Balmain’s lente/zomer 2014 collectie

Collectie

Het assortiment bestaat uit hoge hakken sandalen, stiletto’s, laarzen en flats in luxe stoffen met details van pythonprint, zacht suède en geperforeerd kalfsleer. Metalen detaillering is dé handtekening van Balmain en komt dus ook terug in de ontwerpen voor 2014. Zie hieronder meer van de onderstaande designs. Het kleurenpalet is basic met kleuren als zwart en poeder met hier en daar een bling bling detail.

Stoere glamour: Balmain’s lente/zomer 2014 collectie