Musthaves van 2013: Chanel sneakers

Het modehuis Chanel verrast ons elk jaar weer met een collectie rijk aan couture kleding en schoenen. Erg populair onder menig fashionista zijn de prachtige sneakers van Chanel. Als we Chanel moeten geloven belooft de zomer van 2013 heel wat. Veel pasteltinten als mintgroen, babyblauw en roze zijn kenmerkend voor aankomende zomer. Denk: jaren ’50 rokken in poederroze en de beroemde Chanel 2.55 in babyblauw.  

Chanel sneakers Alles over Chanel sneakers: de musthave van 2013! Ontdek  hier alles over musthave Chanel sneakers en lees hier alles over de collectie van 2013!

Maar de echte topper van deze Chanel collectie zijn toch wel de sneakers. Met maar liefst 6 collecties per jaar, is de pre- spring editie van Chanel wel heel bijzonder. De hele modewereld wacht met smart tot ze verkrijgbaar zijn in de winkels. Nu al bekroond als de absolute musthave van deze zomer zijn de sneakers. Chanel lanceert namelijk een paar sneakers bezaaid met de handtekening van het modehuis: De Camelia bloem. De sneaker bestaat uit een dikke witte zool en is verkrijgbaar in twee kleuren. Kies voor basic zwart of voor dromerig taupe. Helaas zijn deze sneakers niet voor ieders budget toereikend. Door het vele handwerk (alle bloemen zijn met de hand bevestigd) zijn de sneakers absoluut niet goedkoop. Deze musthave kost maar liefst 1400 euro. Begin dus maar alvast met sparen!