Verloofde Jennifer Aniston breekt haar teen

Voorlopig geen open sandalen, high heels of slippers voor Jennifer Aniston. Haar verloofde Justin Theroux heeft namelijk haar teen gebroken, zo onthult de former Friends-actrice aan de Amerikaanse entertainment website E.

‘’Ik heb een gebroken teen’’, onthult de soon to be bride. Niet om mijn lieve, lieve verloofde in een kwaad daglicht te stellen, maar hij heeft grote voeten en draagt van die laarzen waarmee hij op mijn teen stapte. Toen hij dat deed, voelde ik dat mijn  teen brak!’’, aldus Jen. Nu maar hopen dat de teen hersteld is op haar trouwdag en dat ze moeiteloos het gangpad afloopt naar haar liefde. Wanneer Jennifer en Justin in het huwelijksbootje stappen is nog niet duidelijk. Justin Theroux vroeg Jennifer om haar hand op zijn verjaardag in augustus 2012. In april dit jaar liet Jennifer weten nog geen bruidsjurk te hebben gevonden. Naast haar jurk zijn wij in ieder geval benieuwd naar haar schoenen!