Trend alert: Dior comma pumps

‘’Pumps passen bij alles’’, zei Christian Dior ooit. En daar heeft de designer gelijk in. Geen wonder dus dat het modehuis ieder seizoen spraakmakende exemplaren in de collectie heeft zitten. Niet vreemd dus dat Dior altijd statement makers lanceert. Maar dit jaar gaat het  Franse modehuis terug naar het verleden. Hoe?

Komma hakken

Ooit gehoord van een komma of punt als mode-item? Dior doet ’t dit seizoen en haalt inspiratie uit de dagelijkse dingen die we in het leven gebruiken. Want het schrijven van mails of brieven gaat gepaard met bepaalde uitgangspunten, waaronder punten en komma’s. Een pump waarvan de hak eruitziet als een komma is dus waar Dior dit seizoen mee komt! Geinig, leuk en bovendien anders dan anders.

Trend alert 2014: Dior komma pumps. Bekijk hier alles over Dior pumps waarvan de hak lijkt op een komma. Hoe gaaf is dat! Een trend voor de zomer.

Roger Vivier

Toch is Raf Simons, creatief directeur van Dior, niet de eerste designer die werkt met komma hakken. De originele komma pump staat op naam van Roger Vivier die de eerste komma hakken lanceerde in 1957.

Dior pumps

Of het nou voor overdag of ’s avonds is, Dior pumps zijn verfijnd, vrouwelijk en gemaakt van de meest luxe materialen. Ontworpen om te accentueren en uit te blinken op pure elegantie.