Toms shoes lanceert Nederlandse website!

Toms staat bekend om zijn espadrilles die geliefd zijn bij celebs en modefanaten. Maar nu kunnen gelukkig ook de Nederlandse Shoejunks hun hart ophalen. Toms lanceert heeft namelijk een Nederlandse website gelanceerd waarop je de Toms kunt bestellen!

Toms goes Dutch

Het hoofdkantoor van het Amerikaanse schoenenlabel is gevestigd in Amsterdam. Op de website shoptoms.nl kun je terecht voor alle schoenen van Toms. Denk geweldige schoenen voor zowel dames, heren als kids. Maar ook voor de leuke zonnebrillen van het populaire label kun je hier terecht.  Toms is sinds 2 jaar verkrijgbaar in ons kleine kikkerlandje. Maar met de komst van de nieuwe Nederlandse webshop zullen er steeds meer en meer Toms fanaten bijkomen!

Toms Nederland lanceert Nederlandse website! Lees hier alles over Toms shoes Nederland. Lees hier alles over de webshop van het schoenenmerk.

Goede doel

Het leuke is dat je bij het aanschaffen van een paar Toms tegelijkertijd een goed doel steunt.  Het One for One principe staat namelijk centraal bij Toms. Dit betekent dat voor elk paar Toms schoenen dat verkocht wordt, een kind in een arm land ook een paar schoenen krijgt.  Dit geldt overigens ook voor de zonnebrillen. Fashionable en fair tegelijk: hoe mooi is dat!