Adidas Mocassins voor de heren

Na talloze collaboraties met (gast)ontwerpers als Jeremy Scott, Pharrell Williams en de recente Mary Katrantzou, is Adidas terug bij af. Het wereldberoemde sportmerk zocht het dichtmaal dicht bij huis en dat leverde twee nieuwe ontwerpen op, die geïnspireerd zijn op de Adidas SL Loop serie.

Adidas SL Loop Moc

De schoenen, die de SL Loop Moc worden genoemd, zijn helaas niet voor vrouwen bedoeld. Niet dat het een probleem is. Van de boyfriend jeans tot aan oversized sweaters van vriendlief: alles staat ons beter!

Adidas mocassins voor de heren. Alles over de Adidas Mocassins voor de heren: de SL Loop Moc. Lees hier alles over het nieuwe design van Adidas.

Adidas Mocassins 

De kleuren van de Adidas Mocassins (daar komt de afkorting Moc vandaan) zijn heel erg tof. Adidas koos voor een zwarte sneaker, maar ook voor een sneaker met een zandkleur. De Adidas Moc bestaan deels uit suède. Net zoals bij de meeste Adidas ontwerpen is de zool wit. Als je even beter kijkt zie je een onder de zool een oranje detail onder de schoen lopen die bij de neus van de sneaker eindigt. Het ‘haakwerk’ van de sneakers is trouwens ook noemenswaardig: Adidas heeft oog voor detail, daar kan je niet omheen. De ZX Flux sneakers zijn allang niet meer de coolste schoenen in het Adidas assortiment!

Prijs 

Wie goed kijkt, herkent delen van een echte mocassin terug in de schoen. Adidas ontwierp een sterke schoen, die wel tegen een stootje kan. De twee ontwerpen zullen waarschijnlijk onder de €100 euro kosten. Wat de werkelijke prijzen zijn en waar de schoenen te koop zijn, is een groot raadsel.

Adidas mocassins voor de heren. Alles over de Adidas Mocassins voor de heren: de SL Loop Moc. Lees hier alles over het nieuwe design van Adidas.