The Blonde Salad blogster ontwerpt voor Superga

Niemand minder dan Chiarra Ferragni, het gezicht achter het succesvolle fashion blog The Blond Salad, gaat in samenwerking met het Italiaanse merk Superga een collectie ontwerpen. Het is overigens niet de eerste keer dat Chiarra een collectie ontwerpt voor een label. Eerder ontwierp ze een collectie onder haar eigen naam. Benieuwd? Bekijk hier alles over. Ze heeft dus al enige ervaring op het gebied van designen.

Twee keer op een rij

Het is de tweede capsule collectie die Chiarra ontwerpt voor Superga. De collectie is een combinatie van Chiarra’s scherpe oog voor fashion en de eigenzinnige, herkenbare stijl van Superga. Het resultaat? Die mag er zeker wezen! Het is een echte mix & match collectie geworden die bedoeld is voor true fashionista’s. Een super trendy en comfortabele collectie die bestaat uit 3 soorten sneakers met elk een eigen karakter en een hoge dosis rock chic. Er is zelfs rekening gehouden met de schoenen trends van dit seizoen. Denk aan een leger- en dierenprintje en zelfs een sneaker met spekzool behoren tot de collectie.

The Blonde Salad blogster ontwerpt voor Superga. Lees hier alles over de collectie van The Blonde Salad blogster x Superga. Trendy en fashionable.

Over The Blond Salad

Chiarra begon haar blog The Blond Salad 4 jaar geleden en behoort inmiddels tot één van de populairste modeblogs wereldwijd. Naast haar blog is Chiarra een graag geziene gast op hippe modefeestjes en treedt ze regelmatig op als Style Hunter voor de Italiaanse Grazia. Het spotten van fashionista’s en de laatste streetstyle is iets dat Chiarra op ’t lijf is geschreven.