Research: Waarde arm candy van een vrouw 1450 euro!

Wie denkt dat de fashion week’s draaien om het uiterlijk en niet om de inhoud heeft het mis! De Britse high street retailer John Lewis (een soort luxe & fashionable bol.com) onderzocht namelijk tijdens de modeweek de arm candy van haar klanten en wat bleek? De gemiddelde waarde van de inhoud van de tas van een vrouw is $2000 dollar, omgerekend zo’n €1450 euro!

Onderzoek

Het spel ‘What’s in your handbag?’, wat een favoriet spel was tijdens de fashionweek, bleek ook een wetenschappelijke functie te hebben. Van iedere vrouw werd namelijk de tas + de inhoud daarvan genoteerd met de bijbehorende prijzen van alle producten. En dan werd de geldwaarde van de mobiele telefoon niet eens meegerekend. En wat bleek?

Het resultaat

Uit het onderzoek bleek dat vrouwen met een gemiddelde waarde van 1450 euro aan hun arm bungelen. Dus ladies, de volgende keer dat je in de auto stapt of op straat loopt, kijk dan goed om je heen want je tas is goud waard!

jcrop-preview

Maar…

Maar eigenlijk geeft dit onderzoek van John Lewis een vertekent beeld aangezien het om Britse vrouwen gaat die werden ondervraagd tijdens Fashion Week. En aangezien Fashion Week dé modeweek van het jaar is, wordt alles uit de tas getrokken! Daarnaast is niets bekend over het aantal vrouwen. Ook is de geldwaarde van de mobiele telefoon niet meegeteld in het onderzoek, terwijl deze een cruciaal onderdeel is van de inhoud van de tas. Opmerkelijk is dus dat wel een Ipad Mini is meegenomen in het onderzoek en niet de mobiele telefoon. Verder vragen we ons af of deze vrouwen er in het dagelijks leven ook zo bijlopen of dat ze dat alleen doen voor de Fashion Week. Dit zijn vraagstukken die in dit onderzoek onbeantwoord blijven.

En de Nederlandse vrouw?

Bovendien zegt dit onderzoek niets over de Nederlandse vrouw. Wat denk jij? Wat zal de gemiddelde waarde van de inhoud zijn van de arm candy van de Nederlandse vrouw? Meer of minder dan €1450 euro?

Benieuwd naar de meest aangetroffen producten van de Britse vrouw? Bekijk hieronder de items.

Ted Baker zwarte tas (€300)

– John Lewis Emma tas (€35)

– Somerset by Alice Temperley scarf (€57)

– 64GB iPad mini,(€586)

– John Lewis leren handschoenen, (€41)

– Fulton paraplu,(€22)

– Ray-Ban sunglasses, (€150)

– Chanel Coco Mademoiselle 35 ml (€61,50)

– Bobbi Brown lipstick (€22)

– Liz Earle Superskin moisturizer,( €15)

– Clarins Double Serum (€64)

– Yves Saint Laurent Touche Eclat, (€30)

– Benefit They’re Real mascara (€22)

– Tangle Teezer (€13)

Totale geldwaarde: €1.418

Foto: Pexels