Taylor Swift in Keds sneakers

Heel wat celebs ontwerpen tegenwoordig in samenwerking met een merk een leuke collectie. Zo ook Taylor Swift die voor Keds een sneaker lijn op de markt brengt voor aankomende herfst. Het resultaat? Een collectie met een echte klassieke girly touch. Dus houd je van schattige sneakers en ben je een fan van Taylor’s stijl? Dan zijn deze sneakers misschien iets voor jou.

Stijl Taylor Swift

De collectie bestaat uit 12 paar sneakers ieder met een eigen ontwerp. De sneakerlijn ademt de persoonlijke stijl van Taylor Swift. Denk polkadots, roosjes, stippeltjes en dassenprints.  Lekker simpel en perfect te combineren met een skinny jeans & t-shirt en jurkjes en rokjes. Ben je een echte stoere Shoejunk? Dan is de kans groot dat je deze collectie niks vind.

Gespot

Onlangs werd Taylor Swift gespot in één van haar designs. Hier draagt ze het Champion Sequin model voorzien van pailletten en een hartvormig bedeltje aan de zijkant van de sneaker.

Kopen

Hebben? De Keds van Taylor Swift kosten $ 50 dollar –omgerekend zo’n € 38 euro en zijn verkrijgbaar via Keds.com. Gelukkig verschepen ze ook naar Nederland en kun je ze dus online bestellen. Benieuwd naar de modellen uit de collectie van Taylor Swift? Hier vind je alvast een voorproefje!

Taylor Swift in Keds sneakers. Lees hier alles over Taylor Swift in Keds sneakers en ontdek haar collectie voor Keds hier. Ontdek hier alles over.

Taylor Swift in Keds sneakers. Lees hier alles over Taylor Swift in Keds sneakers en ontdek haar collectie voor Keds hier. Ontdek hier alles over.Taylor Swift in Keds sneakers. Lees hier alles over Taylor Swift in Keds sneakers en ontdek haar collectie voor Keds hier. Ontdek hier alles over.Taylor Swift in Keds sneakers. Lees hier alles over Taylor Swift in Keds sneakers en ontdek haar collectie voor Keds hier. Ontdek hier alles over.