Style detail: Parels

Als er iets voor status, elegantie en allure staat dan is het de parel wel. En al helemaal als deze zijn verwerkt op een paar fabulous boots. Zo versieren Nicholas Kirkwood en Alexander McQueen dit seizoen hun schoenen met een aantal opvallende parels. Van groot tot klein, het maakt niet uit het glamour gehalte blijft enorm hoog.

Parels zijn tijdloos, klassiek en vrouwelijk. Denk bijvoorbeeld aan Coco Chanel die al vroeg begon met het gebruik van parels in kleding en sieraden. Al snel zagen we ook dat andere designers de parel gebruikte als fashion detail in hun collecties. Tegenwoordig, is de parel is onmisbaar in de garderobe van een echte fashionista.

Style detail: Parels op schoenen. Bekijk hier ons style detail report: Parels op high heels van Nicholas Kirkwood en Alexander McQueen. Ontdek 't hier!

Naast schoenen zien we ook riemen, sieraden en hoeden versierd met het sieraad uit de zee. Maar ook jurkjes en blouses ontbreken dit seizoen niet. Dus kies jouw eigen musthave en maak je outfit af met prachtige parels.