Superga x Versus Versace collectie

Chique meets sporty- Het Italiaanse modehuis Versace en sneakermerk Superga slaan de handen in één voor een kleurrijke collectie. De nieuwe samenwerking onder de naam Superga x Versus Versace neemt de klassieke sneaker -de 2750- van Superga onder handen. Het resultaat? Felle printjes, een rijk kleurenpalet en een barok-look.

Superga versus Versace

De 2750 van Superga is een echte klassieker en voor de winter van 2014-2015 worden deze sneakers geheel gepimpt in de stijl van huize Versace. Versace staat bekend om haar drukke en felle prints, deze details zullen dan ook niet ontbreken op de sneakers van Superga. Het is een combinatie tussen modern en klassiek aangezien er niet wordt gesjoemeld met de klassieke vorm van de sneaker. Het 2750 design is nog steeds uitgevoerd in het iconische katoenen canvas materiaal en de dikke rubberen zool.

Te koop

De Superga x Versus Versace collectie is momenteel verkrijgbaar bij geselecteerde Versus boetieks en Superga winkels. Ook kun je online terecht op shop.versace.com en superga.com.

Beeld: Superga