Super modellen en hun schoenen

Super modellen als Doutzen Kroes, Karolina Kurkova en Miranda Kerr weten maar al te goed hoe het is om te paraderen over de catwalk op een paar stelten. Maar wat dragen deze super models als ze off duty zijn in hun vrije tijd? Door hun ellenlange benen zijn ze niet genoodzaakt te lopen op high heels en daarom kiezen ze massaal voor slippers en sandalen. Ondanks hun casual outfit komen deze modellen toch weer street chic voor de dag. Hoe ‘gewoontjes’ ze er ook proberen bij te lopen, ze zien er toch altijd weer prachtig uit. Benieuwd naar de looks van deze modellen?

Doutzen, Miranda en Giselle

Deze hot mama’s zien er ook off duty stralend uit. Ook zij kiezen allemaal voor platte schoenen. Miranda gaat voor een paar stoeren booties, Gisele voor slippers en Doutzen voor een stel gladiator sandalen.

Alessandra Ambrosio 

Zelfs in haar kloffie ziet Alessandra Ambrosio er nog high-fashion uit. Toch is Alessandra in haar vrije tijd van alle markten thuis: maxi-rokken, korte jeans shortjes en jumpsuits. Alles staat deze bombshell eigenlijk. Opvallende is dat dit Victoria’s secret model toch kies voor sandaaltjes op haar vrije dagen.

Heidi Klum

Heidi Klum ziet er altijd stralend uit en gaat in haar vrije tijd voor Birkenstocks. Het model wordt o.a. tijdens een trip naar biologische supermarkt Whole Foods in New York gespot op deze gezondheidsslippers.

Karolina Kurkova

Karolina gaat voor een monochrome look in het wit. Ze kiest voor een grof gebreide sweater en kort rokje (foto midden). Om het af te maken gaat ze voor een stel stoere witte sneakers. Deels chic, deels sportief. We love the look! 

Foto pixabay