Fashion tips voor de zomer van 2014

De zomer is eindelijk hier! Tijd dus om outfits klaar te stomen  voor dit seizoen. Een aantal styling tips kunnen nooit kwaad! Van korte shorts en vloeiende jurkjes, iedereen weet dat de zomer gaat om het showen van meer huid. Of dat nou om je armen, benen of middenrif gaat, de huid mag eindelijk worden blootgesteld aan het licht! Zeg de regen en het koude weer maar vaarwel en zeg hallo tegen crop tops, skorts, vrolijke kleuren en grappige patronen.

1. Ga voor de streep!

Een horizontale streep is hot! Vooral in de combinatie marineblauw/ wit of zwart/wit. Lekker in de stijl van de Franse Riviera. Ga voor een playsuit of short.

2. Accessoires

Accessoires zijn in de zomer onmisbaar. Ga voor een overdreven grote flaphoed, zonnebril met rond frame en moderne parels. The more the better!

3. Blijf classy

Gek op shorts? Zorg dat de lengte beschaafd blijft, geen billenbloot-taferelen dus! Laat dat maar aan zijn fantasie over. Draag je kort van onder? Dan doe je daarboven iets met lange mouwen. Een coole sweater maakt het geheel af.

4. Teen decolleté

We hebben het hier al vaker over gehad, de teen-decolleté. Een echte must voor deze zomer en dus onmisbaar voor de echte Shoejunk! Ga voor een pump met een diep uitgesneden afwerking. Dit wordt ook wel de low cut vamp pump genoemd. Voordeel: ze verlengen je benen bij alles dat je aantrekt!

5. Hoge taille

De hoge taille is terug van weggeweest. Of dat nou om een rok of short gaat. Draag deze items hoog in de taille met daarbij een crop top voor een zomerse look.

6. Colourblocking

Colorblocking is hot en bovendien perfect wanneer je de aandacht wilt afleiden van bepaalde lichaamsdelen zoals je taille of dijen. Door de verschillende kleuren in een outfit vallen deze dan minder op. Ideaal, vrolijk en bovendien vrouwelijk!