Musthave: MM6 Maison Martin Margiela sneakers

Sneakers zijn nog steeds razend populair en bovendien niet weg te denken uit het mode-en straatbeeld. Ook voor het lente en zomer seizoen zien we steeds meer en meer sneaker designs opduiken.

Trend: sneakers!

Op de catwalk van Chanel liepen de modellen zelfs alleen maar op sneakers. En dat wil wat zeggen als Keizer Karl Lagerfeld zijn stiletto’s aan de wilgen hangt en verruilt voor plat schoeisel. Naast Chanel doen merken als Kenzo, Givenchy en Maison Martin Margiela volop mee aan de sneakertrend. Met name die laatste heeft een to die for sneaker in de collectie zitten met een hoog  die-wil-ik-hebben-gehalte.

Musthave 2014: MM6 Maison Martin Margiela sneakers. Alles over deze geweldige MM6 Maison Martin Margiela sneakers, een echte musthave voor 2014.

MM6 Maison Martin Margiela

Bestaande uit leer, suède en gaas: perfect voor dit zonnige weer. Een sportieve high top sneaker in een frisse koraal kleur met transparante details en een witte zool en veters. Deze MM6 sneakers van het Belgische modehuis zijn one of a kind en geheel in de stijl van de zomer schoenentrends.

Perfect voor een off duty stijl. Draag met een strakke skinny jeans en see through-top. Een echt it-item voor dit voorjaar.

Prijs

Hebben? De sneakers kosten €295. Goed om te weten: ook halve maten verkrijgbaar.