Street style: Het vrouwenpak

Als je denkt aan fashionable is een pak misschien het laatste waar je aan denkt. Tuurlijk, een pak is netjes en gangbaar maar toch wordt deze voornamelijk geassocieerd met een kantoorbaan.  Maar niets is minder waar! Anno 2013 is het vrouwenpak het it-item voor je garderobe. We spotten steeds vaker celebs, modeliefhebbers en bloggers met het vrouwenpak! Bekijk hier de street style van fashionista’s die het aandurfden. Onze mening: super vrouwelijk, krachtig & stylish tegelijk!

Mode trends 2013

Een mooi pak blijkt een goede investering. Een pak is tijdloos, elegant en je kan er talloze combinaties mee maken.  Daarnaast is het één van de mode trends van 2013. Een mooi pak is dit jaar een echte musthave voor je garderobe.  Zara heeft dit jaar een aantal mooie pakken in de collectie. Onze favoriet is de fuchsia en gele kleur. Prachtig voor aankomende zomer!

Het vrouwenpak en schoenen

En als je denkt dat het pak alleen te dragen is met een paar hoge hakken, dan heb je het mooi mis! Sneakers en brogues zijn hot in combinatie met een pak!  Om je wat inspiratie te geven hebben we een aantal fashionista’s voor je op een rij gezet. Zij laten zien hoe je het vrouwenpak draagt en combineert met talloze looks & schoenen.

Foto: Unsplash.com