Solange Knowles ontwerpt voor Puma

Het zusje van Beyoncé , Solange Knowles , slaat de handen in één met sportmerk Puma. De zangeres gaat in samenwerking met Puma een kleurrijke schoenencollectie ontwerpen onder de naam Girls of Blaze. Solange is aangewezen als art director and creative consultant en werkt samen met de ontwerpers die bij Puma aan het roer staan: Gerlan, William Okpo en Hisham Baroocha.

Brasil!

De schoenenlijn is geïnspireerd op Brazilië. De 27-jarige zangeres geeft aan dat ze door haar nieuwe rol haar liefde voor design eindelijk kan uiten. Maar ook kan ze haar creatieve ideeën hierin kwijt. De focus ligt vooral op de klassieke Puma Disc sneaker.

Solange Knowles ontwerpt voor Puma. Lees hier alles over de samenwerking tussen Solange Knowles en Puma. Denk aan kleurrijke sneakers. Ontdek ’t nu.

Singer turned designer

Solange die gek is op mode en elke Fashion Week frontrow zit bij de meest geweldige merken, is erg enthousiast over haar nieuwe functie. Hierover zegt het zusje van Bey het volgende:  “Na jaren met mijn eigen projecten als fotoshoots en muziekvideo’s bezig te zijn geweest,  ben ik zeer verheugd te kunnen aankondigen dat ik mijn passie voor ontwerpen kan laten zien in mijn nieuwe rol als art director and creative consultant bij Puma,” aldus Solange.  Verder zegt ze: Dit is mijn droombaan en the ride is nog maar net begonnen’’, aldus een enthousiaste singer turned designer.

Februari 

Ben je benieuwd naar de collectie? Op Instagram plaatste het modepopje al de eerste foto’s van een aantal nieuwe schoenen uit de Girls of Blaze lijn. Op de campagnefoto zien we een paar kleurrijke sneakers uit de collectie die bungelen aan een paar zongebruinde benen. Helaas moet je nog even geduld hebben aangezien de collectie pas vanaf februari 2013 in de schappen ligt.