Showstoppers van Tom Ford winter 2013

Naast bekende schoenenontwerpers als Jimmy Choo, Louboutin en Brian Atwood zijn er ook merken die een pluim verdienen als het op hun shoe designs aankomt. Eén van die merken is Tom Ford. Want laten we eerlijk zijn: de schoenen van Tom Ford zijn echte showstoppers!

Over de knie

Dit seizoen lanceert Tom Ford een aantal exemplaren die zeker noemenswaardig zijn. Hij presenteerde zijn footwear collectie van 2013 voor het eerst op de Londen Fashion Week. De reacties waren lovend en tout celebland stond in de rij voor een paar fabulous shoes van Ford. Opvallend is dat deze winter veel over -de- knielaarzen te spotten zijn in de collectie. Van felpaars en bloemdetails tot simpele basics. Meer weten over de schoenentrends van 2013? Klik dan hier.

Succes

Hij is zo succesvol dat er tegen het eind van volgend jaar meer dan 100 Tom Ford-winkels zullen zijn wereldwijd . Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten? Bekijk hier zijn footwear collectie en je zult versteld staan.

Tom Ford & Rihanna

Rihanna is gek op statement shoes dus ook die van Tom Ford! Hier draagt ze een paar geprinte over the knee boots van Ford. Ze kreeg deze laarzen by the way gratis opgestuurd! Op haar Instagram account plaatste Riri een foto van de nog ongeopende box met als onderschrift: ‘My baby daddy loves me!!!! #TomFord I love you! Thank you!’. Helaas moeten wij wachten totdat de uitverkoop begint. Maar aangezien deze boots afkomstig zijn uit de nieuwe herfst winter collectie kunnen we lang gaan wachten. Zucht…