Shop tip: De Bijenkorf Sale

Iedereen is druk bezig met het doen van inkopen voor de feestdagen. Maar zorg dat je na de feestdagen nog wat geld over hebt voor de jaarlijkse winter sale! De sale gaat dit seizoen van start en bij de Bijenkorf begint deze op 26 december. Momenteel is de pre-sale bezig waarbij je items kunt shoppen met kortingen van 30%. Maar op tweede Kerstdag gaat het dit jaar los bij de Bijenkorf en shop je met fikse kortingen duizenden items. Van kleding, schoenen en make-up tot hebbedingetjes voor je huis en interieur. Maar ook media apparatuur, accessoires en delicatessen behoren tot de salevijver.

Merken

Merken als Acne, Alexander Wang, Missoni en Burberry worden dan met flinke kortingen aangeboden. Maar ook labels als Supertrash, COS en Ted Baker gaan in de sale. Begin dus maar met het samenstellen van je verlanglijstje, want met het aanbod van de Bijenkorf weet je gewoon niet wat je moet kiezen!

Shop tip: De Bijenkorf Sale. Lees hier alles over de Bijenkorf sale op 26 december 2013. Ontdek hier alles over! Schoenen, kleding, wonen en meer!

Kortingen

Vanaf 26 december 2013 worden er kortingen aangeboden met wel 50% maar ook zijn er nog enkele items te vinden met 30% en 40%. De Bijenkorf sale is gaat ook online van start. Shop dus lekker al jouw musthaves vanuit je luie stoel 24/7 als je de drukte wil vermijden!