Sale tip: Shoebaloo Sale

Nog opzoek naar een goed paar schoenen, maar is je portemonnee geen fan van designers als Lanvin, Giuseppe Zanotti en Balmain? Ga dan naar de Shoebaloo Sale die momenteel in volle gang bezig is! Dit jaar ging de sale op 2 december van start. Merken als Chloé, Alexander Mqueen, Jimmy Choo, Dsquared en Balmain shop je dan met fikse kortingen die kunnen oplopen tot wel 50%!

Sale spy

De kortingen verschillen natuurlijk per item dus als je echt opzoek bent naar een speciaal model, neem dan even een kijkje in één van de Shoebaloo filialen. Je kunt terecht in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Maastricht voor de pareltjes van Shoebaloo.

Goed georganiseerd

Bij Shoebaloo is de uitverkoop heel goed georganiseerd. Zo staat er per schoen aangeven welke maten er nog beschikbaar zijn. Je ziet dus al heel gauw of je maat er nog is of niet zonder daarvoor het personeel in te schakelen.

Ladies & Gents

Zowel dames als heren kunnen terecht bij Shoebaloo voor de uitverkoop. Maar wees er snel bij want op=op! Dus wil je nog voor Oud & Nieuw een paar geweldige schoenen shoppen? Grijp dan nu je kans!