American Apparel: fashionable basics.

American Apparel: de laatste trends, musthaves en leuke hebbedingetjes voor de echte fashionista. De kans dat je in deze winkel slaagt is erg groot en bovendien vind je hier aparte dingen en geweldige basics. T-shirts, jasjes, jurkjes, rokjes. Ben je opzoek naar monochrome looks? Dan zit je hier goed! Dus wil je eens iets anders dan H&M, Zara, River Island en Primark? Neem dan eens een kijkje bij deze leuke modeketen!

American Dream

American Apparel is een Amerikaanse kledingfabrikant, distributeur en verkoper van T-shirts, leggings, topjes, vintage kleding, jurken, broeken, jeans, ondergoed en accessoires. Maar ook schoenen en cosmetics behoren tot de collectie. In totaal produceert American Apparel meer dan 55.000 verschillende producten in haar fabriek in Los Angeles.

American Apparel: fashionable basics. Lees hier alles over modeketen American Apparel: fashionable basics en trendy musthaves. Ontdek alles hier!

Beste basics

American Apparel staat bekend om haar productie van eenvoudig katoen in basiskleuren en –prints. Naast productie (waaronder eigen ververijen en garenspinnerijen) en verkoop ontwerpt American Apparel haar eigen producten en zorgt voor haar eigen promotie en marketing. De fabriek produceert 275.000 stuks kleding per dag en zegt zelf dat ze 1 miljoen shirts per week aan kan. Er werken 4.000 mensen en deze verdienen het hoogste salarisbedrag in deze branche in de wereld.

Waar te koop?

American Apparel heeft twee outlet stores in Amsterdam, Westerstraat 59 en Utrechtsestraat 85, waar je terecht kunt voor het assortiment. Ook bij de Bijenkorf worden American Apparel spullen verkocht.

American Apparel: fashionable basics. Lees hier alles over modeketen American Apparel: fashionable basics en trendy musthaves. Ontdek alles hier!

Online

In de webshop van American Apparel kun je terecht voor een overzicht van het kledingassortiment en accessories. Artikelen worden gratis geleverd bij een bestelling van € 100 of hoger. Onder de € 100 betaal je € 8 verzendkosten. Levertijd is ruim een week. Ruilen is mogelijk maar de verzendkosten zijn dan voor eigen rekening uitgezonderd als er iets mis is met een artikel. Ben je niet tevreden dan kun je je geld terug claimen.

American Apparel: fashionable basics. Lees hier alles over modeketen American Apparel: fashionable basics en trendy musthaves. Ontdek alles hier!

De site is overzichtelijk ingericht met een hoofdmenu voor dames- en herenkleding, kinderkleding, schoenen, vintage, accessoires, nieuwe artikelen en sale.

Holiday Bargain

Onder de Holiday Bargain Sale vind je al artikelen voor een prijs vanaf € 7. Maar kijk eens rond op de site en laat je verrassen door leuke artikelen met een reductieprijs van 75%.

Fair & Fashionable

American Apparel doet veel aan het milieu door zoveel mogelijk uitstoot van koolstofmonoxide te reduceren. Het meeste afval dat de fabriek produceert wordt gerecycled. 20 procent van het elektriciteitsgebruik wordt opgewekt door zonnepanelen. Vervoer van artikelen naar de winkels over de hele wereld gebeurt zoveel mogelijk via vrije bagageruimte in passagiersvliegtuigen en bussen.