Shoejunkie: Jourdan Dunn

Vele celebs koesteren een liefde voor schoenen, maar er zijn altijd een aantal beroemdheden die de kroon spannen. Eén daarvan is het Britse topmodel Jourdan Dunn. Jourdan staat bekend om haar liefde voor schoenen, of moeten we zeggen sneakers. Regelmatig post het topmodel kiekjes van haar sneakerverzameling waar de echte Sneakerjunk jaloers op is! Merken als Givenchy, Giuseppe Zanotti en Gucci komen regelmatig voorbij op Instagram en sieren Jourdan’s schoenenkast. Eén ding is in ieder geval zeker: Jourdan laat graag zien wat ze in huis heeft!

Sneakerjunkie

Naast de overdaad aan selfies, gekke bekken en editorial foto’s die Jourdan plaatst, zijn haar schoenen vaak het favoriete onderdeel van haar outfit. Naast de stilleven foto’s van haar schoenen (met doos), post ze ook regelmatig kiekjes waarop ze de schoenen draagt. Haar stijl is stoer, maar wel sexy en Jourdan weet wat ze wil.

Shoejunkie: Jourdan Dunn. Lees hier alles over de sneaker verslaving van Brits topmodel Jourdan Dunn. Het model is gek op sneakers. Bekijk foto's hier!

Collectie

Zo heeft ze bijvoorbeeld 1 sneaker van Gucci in drie verschillende kleuren: neonroze, oranje en geel (zie hoofdfoto). Maar ook is ze gecharmeerd van modehuis Givenchy waar ze onlangs twee foto’s van plaatste: een witte variant en een sneaker versierd met paisley print.

Solemates

Kortom, sneakers zijn van groot belang in Jourdan’s leven en het lijkt erop dat het motto ‘hoe meer, hoe beter’ zeker geldt voor het topmodel als het op schoenen aankomt!

Shoejunkie: Jourdan Dunn. Lees hier alles over de sneaker verslaving van Brits topmodel Jourdan Dunn. Het model is gek op sneakers. Bekijk foto's hier!

Beeld: Instagram/Jourdan Dunn