Musthave: Chanel schoenen lace ups

Wie is er geen fan van modehuis Chanel? De tassen, de kleding , de sieraden en natuurlijk de schoenen staan op de musthaves-list van menig Fashionjunk. Want met een paar schoenen van Chanel over straat paraderen is voor de meeste Shoejunks natuurlijk een dream come true! In combinatie met een Chanel 2.55 it bag voel je je on top of the world. Helaas kan het begrip goedkoop nooit in één zin met het iconische modehuis worden genoemd. Want een maandhuur kwijt zijn aan een tas is normaal bij Coco. Maar ook de schoenen van Chanel zijn allesbehalve betaalbaar. Toch konden we het niet laten en spotte we deze té gekke brogues van het Franse modehuis.

Kenmerken

Deze lace up brogues zijn afkomstig uit de pre- herfst/winter collectie 2013/2014. De schoenen zijn verkrijgbaar in twee kleurstellingen, namelijk bruin/zwart en burgundy/zwart. De brogues zijn versierd met het bekende quilt patroon, hetzelfde patroon van de beroemde 2.55 tas. Gemaakt van kalfsleer en gedecoreerd met dé iconische ketting. Prijs € 1100 euro.

Musthave: Chanel schoenen lace ups. Ontdek hier de musthave van het seizoen: Chanel schoenen lace ups. Ontdek deze geweldige musthave hier van Chanel.

Brogue & chic

Een echte klassieke aanvulling op je garderobe en echte kenners weten dat wanneer je een Chanel aanschaft dit voor het leven is, ongeacht het item. Dus dames heb je nog wat over en ben je een echte Chanel lover en Shoejunk? Dan zijn deze brogues misschien iets voor jou!