Shoeby

Shoeby noemt zichzelf eigentijds, herkenbaar met toch een duidelijke eigen identiteit. Sterke basics worden afgewisseld met de laatste fashion trends. Shoeby presenteert zich in haar winkels met wisselende collecties en pakkende presentaties. De klant voelt zich hierdoor snel thuis. Shoeby heeft vestigingen in de wat kleinere plaatsen of in buitenwijken van de grotere steden. De prijsklasse is gemiddeld zodat er voor iedereen wel wat te vinden is. Vaste klanten krijgen een Shoeby Savers Card waardoor ze regelmatig op de hoogte worden gehouden van de laatste trends, allernieuwste collecties en aantrekkelijke aanbiedingen.

Shoeby Smart Store

Bovendien is Shoeby goed bezig en houden ze van experimenteren! Onlangs opende de online store een fysieke winkel zonder personeel en zonder voorraad!

Kleding

Shoeby heeft naast schoenen van het eigen merk Shoeby ook dames- , heren- en kinderkleding van eigen merken als Cult, Third Republic en Jilly. In het aanbod voor damesschoenen vind je pumps, enkellaarsjes, sneakers, sandalen, ballerina’s, etc.

Shoeby winkel

Wil je weten of er een Shoeby winkel in je buurt is kijk dan op Shoeby.nl onder het menu “overzicht onze winkels”. Op deze site kun je ook lekker rondneuzen of Shoeby wat naar je gading heeft en direct online bestellen.

Jouw Personal Shopper

In de winkels van Shoeby kun je overigens terecht voor advies bij een Shoeby Stylist. Bij deze Personal Shopper krijg je modeadvies op maat. Denk bijvoorbeeld aan: welke kleuren het mooiste staan en wat draag je op die jeans? Benieuwd? Bekijk dan hieronder het filmpje!

Bestelling afleveren

Je bestelling kun je thuis laten afleveren  of bij een van de Shoeby winkels. Aflevering thuis kost 1 tot 2 werkdagen, levering via een winkel maximaal 5 werkdagen.

Je betaalt € 4,95 voor verzendkosten bij levering thuis. Bestellingen boven € 75,– worden gratis thuis bezorgd. Levering via een Shoeby winkel is ook gratis.

Niet goed? Geld terug!

Shoeby hanteert ook de niet goed, geld terug garantie. Je kunt artikelen ruilen of retourneren per post of terugbrengen naar de van de winkels.  Terugbetaling vindt altijd plaats via een bankrekening.