Schoenenlabel geeft 1000 jaar garantie

Heb je jezelf ooit vervloekt een fortuin te spenderen aan hakken die a: je voeten vernietigen  en b) waar je het max 3 uur op vol houdt​​? Gelukkig is daar nu een oplossing voor met de high heels van House of Borgezie. Dit schoenenlabel heeft namelijk een paar high heels –genaamd de Borgezie Riviera -ontworpen waarop je 1000 jaar garantie hebt!

1000 jaar garantie

Er is niets erger dan nieuwe schoenen die niet lekker zitten als je ze voor ’t eerst aantrekt. Denk: blaren, voetenpijn en heel wat andere dingen waar je geen rekening mee hield toen je de schoenen kocht. Maar het gezegde: Wie mooi wilt zijn moet pijn lijden- lijkt niet te gelden voor de stalen stiletto’s van House of Borgezie. Dit schoenenlabel beweert namelijk dat deze hakken de meest comfortabele pumps ter wereld omdat ze voorzien zijn van een laag siliconen. Ze zijn onverslijtbaar en je kunt er levenslang van genieten.

Schoenenlabel geeft 1000 jaar garantie. House of Borgezie geeft 1000 jaar garantie op een paar stalen zilveren stiletto’s. Lees hier alles over.

Echte investering

Ja, inderdaad dit label is zo zeker van haar Borgezie Riviera design dat ze er een garantie aanhangen waar jij, je dochter, kleindochter en ga zo maar door van kunnen genieten. Een echte investering dus voor de toekomst. In ruil hiervoor krijg je roestvrij stalen zilveren stiletto’s met voldoende hartvormige zolen en hakken waar je het levenslang mee uit houdt. Schoendesigner Chris Shellis geeft nog wel even een kleine tip: Draag ze af en toe onder de douche of in bad.

1.200 euro voor 1000 jaar

Je moet er wel even een prijskaartje van 1.200 euro voor neertellen, maar dan ben je wel in het bezit van dé schoenen met een garantie van 1.000 jaar.