Schoenen trends 2015: de kitten heel

Zeg maar hallo tegen de vrouwelijke kitten hakjes dit seizoen. Verruil je stiletto ’s maar voor comfortabele kittige hakjes aangezien dit nu dé schoen is om te dragen. Vrouwelijk, chique maar toch lekker makkelijk. Designers laten zich inspireren door het Beatrix-achtige schoentje. Het lijkt erop dat het tijd is dat comfort gaat schitteren in schoenenland beginnend bij de catwalk, waar het allemaal begon…

Schoenentrends 2015

Designers als Bally, Stella McCartney en Prada gaan voor de herfst van 2015 voor easy but beautiful. Maar ook Maison Margiela, Chanel en Miu Miu wagen zich aan het brave schoentje. Aankomende herfst bewijzen designers dat de hemel hoge hak niet de enige schoen is die een outfit cool kan maken. Vergeet mantelpakjes en stijve hoeden in combinatie met de kitten heel. Nee, in plaats daarvan gaan de streetstyle fashionista’s voor een skinny jeans en een cape jas bij het afstijlen van de ‘loafer op hak’.

Andere schoenen trends van 2015 

Dit seizoen staan de schoenentrends van 2015 in het teken van verschillende extremen. Naast de knielaarzen die helemaal terug zijn van weggeweest, zien we ook de terugkeer van furry boots, stompe neuzen en de ruit. Dit seizoen lijkt ánders de boventoon te voeren, dus ladies ben je toe aan iets anders: laat je inspireren! Gelukkig hoef je niet diep in de buidel te tasten voor deze trends aangezien het niet lang zal duren voordat verschillende highstreet modeketens deze designs zullen opnemen in de nieuwe wintercollectie!