Schoenen trend 2014: sandalen met steentjes

Sandalen zijn hot en staan dit seizoen volop in de schijnwerpers. Met franjes, prints en allerlei materialen wordt de sandaal in het zonnetje gezet, met name sandalen met steentjes verschijnen momenteel langzamerhand in de schappen. High street fashion ketens als River Island en Zara hebben ze al, maar ook bij grote modehuizen á la Marni, Lanvin en Tibi doen mee aan deze schoenen trend van 2014! Eyecatching en fashionable!

Bling bling!

Met de komst van deze schoenen sla je twee vliegen in één klap! Een kruising tussen twee trends voor aankomende zomer, we love it! Decoraties als kristallen, strass steentjes en andere glimmende versieringen zorgen voor een extra mooi effect.

Schoenen trend 2014: sandalen met steentjes. Kristallen, strass steentjes en meer op sandalen. Ontdek deze fashionable schoenen trend van 2014 hier!

Do’s

Stem op basis van de kleuren van de sandalen je outfit af. Draag je zwarte sandalen? Ga dan voor een coole monochrome look. Zwart en wit doen ’t altijd goed en kunnen bovendien gedragen worden in elk seizoen! Zorg ervoor dat je sandalen in de spotlight staan!

Kies je voor cognac of beige? Combineer dan met jeans, dit is perfect voor het creeeren van een casual/off-duty look. Mooi met een wit shit en bikerjasje. Dus laat die hoge hakken maar in de kast staan en ga voor comfi en chique!