Musthave 2014 Valentino rockstud neon pumps

Dit model van Valentino is al enige tijd razend populair. Celebs en bloggers lopen weg met dit design van Valentino, geen wonder dus dat we dit voorjaar weer kunnen genieten van nieuwe kleuren. Onder andere Kris Jenner en dochter Kourtney werden gespot in de Valentino rockstud pumps. Maar voor aankomende lente kiest Valentino voor iets kleurrijks en opvallends en gaat voor neon geel!

Kenmerken

Deze geweldige pumps van het Italiaanse modehuis hebben een hakhoogte van 10 centimeter: een gemiddelde lengte voor professionele hakkendraagsters, een killer heel voor de ladies die gewend zijn op platte schoenen te lopen. Hoe dan ook: het Rockstud model is geweldig en het zal niet lang duren voordat dit ontwerp verschijnt in de schappen van de copycats.

Valentino rockstud pumps

Deze neon gele pump gemixt met taupe bevat gouden piramide vormige studs die er elk met de hand zijn opgezet. Een hele klus, vandaar de prijs van €670.

Klein van stuk

De pumps vallen klein, houd hier dus rekening mee. Geadviseerd wordt om een halve maat groter te nemen dan normaal. Heb je dus maat 37, ga dan voor 37,5.