Rita Ora over haar aanstaande Adidas collectie

Binnenkort zal er niet veel meer staan op Rita Ora’s fashion bucket list. Na een campagne voor  Roberto Cavalli, een lijn met Rimmel en als het gezicht van DKNY heeft de blonde zangeres een gaatje weten te vinden in haar drukke agenda om haar eigen collectie te ontwerpen voor Adidas. “Ik plan geen seconde van mijn eigen leven, zozeer zelfs dat mijn moeder mijn etentjes inplant,” aldus Rita.

Adidas en Rita

Afgelopen oktober kwam het nieuws naar buiten over de samenwerking tussen Rita en het sportmerk. Ook op haar Instagram account deelt ze alvast wat voorproefjes van haar collectie voor Adidas. Zo werd Rita gespot in een sweater met transparante details en een jumpsuit voorzien van een opvallende print. Wij voorspellen: een veelbelovende collectie die binnen no time is uitverkocht.

Rita Ora x Adidas. Lees hier alles over Rita Ora enhaar aanstaande Adidas collectie. Rita Ora x Adidas is verkrijgbaar vanaf 21 augustus. Lees hier.

Rita Ora Instagram

Adidas sterren

Rita is overigens niet de enige ster die dit jaar een samenwerking aangaat met Adidas. Ook Pharrell Williams en  Mary Katrantzou stappen in het huwelijksbootje met het eigenzinnige merk.  Opvallend is wel dat Rita de eerste vrouwelijke artiest is die samenwerkt met Adidas. Ze zegt: “Ik ben een enorme fan van het merk. Ik werkte vroeger in een sneaker winkel toen ik 16 was en ben een enorme sneakerhead. Het is zo cool om dit te doen met een merk dat ik verkocht toen ik jonger was”.

Augustus

Helaas moeten we nog even wachten voordat de collectie verkrijgbaar is. Vanaf 21 augustus zijn de eerste items verkrijgbaar.