Gisele Bündchen in herfst winter campagne 2013 H&M

Niemand minder dan Gisele Bündchen is het nieuwe gezicht van H&M. Het Braziliaanse supermodel speelt de hoofdrol in de nieuwe herfst winter campagne van de modeketen. Het Victoria’s Secret model treedt hiermee in de voetsporen van collega- Angel Doutzen Kroes en Beyoncé die ook al het gezicht waren. Het is overigens niet de eerste keer dat Gisele het gezicht is van H&M. Eerder was ze te zien in de 2011 lente/zomer campagne van de Zweedse modeketen.

H&M loves Gisele

Blijkbaar viel Gisele in de smaak bij H&M! Zelf is het topmodel ook enthousiast over de samenwerking. Op haar Instagram account plaatste Gisele onlangs een foto van de shoot met H&M. Op de foto draagt Gisele een crème gilet met daaronder een khaki T-shirt. De campagne is geschoten in de straten van Chelsea in Londen. Vergezeld door haar dochter Vivian en zoon Benjamin op de set werden de foto’s voor  de campagne geschoten. Wij zijn benieuwd naar het resultaat!

Het best betaalde model

Volgens Forbes verdient Gisele met dit contract naar schatting tussen de $3 tot $5 miljoen dollar. Vorig jaar werd Gisele door Forbes uitgeroepen tot Het Best Betaalde Model met een jaarlijks inkomen van ruim 45 miljoen dollar (periode Mei 2011-Mei 2012). Naast H&M heeft Gisele gewerkt met C&A, Chanel (beauty), Oral B en Pantene.