Rihanna en Chanel sneakers

Rihanna staat bekend als een echte daredevil op het gebied van mode. Ze weet regelmatig de modebladen te halen met spraakmakende outfits. Als Riri wat aantrekt is de kans groot dat het item binnen de kortste keren is uitverkocht. Denk hierbij aan de Kenzo sweater, het beroemde Celine t-shirt én haar Chanel sneakers. Een fashionista pur sang! Van die laatste is badgalriri overigens een grote fan vooral op het gebied van schoenen! Naast sneakers bezit Riri tal van andere Chanel items. Zonnebrillen, kettingen, armbanden noem het maar op! En Rihanna heeft ze. Om jaloers op te zijn!

Chanel sneakers

Dat Riri een grote van is van sneakers dat wisten we al. Maar dat ze ook dol is op Chanel sneakers laat ze maar al te graag weten. Via social media post Rihanna regelmatig kiekjes van haar nieuwste items. De ene na de andere musthave verschijnt op je scherm en het enige waar wij aan kunnen denken is: hoe gaan we dít nu weer bij elkaar sparen! Maar voor Riri is de prijs van Chanel sneakers haar minste zorgen. Zo plaatste ze deze twee kiekjes op Instagram. De eerste is een sportieve sneaker van Chanel. Deze kost rond de 550 euro. De Chanel sneaker bezaaid met de beroemde Camelia bloemen kost maar liefst 1400 euro! En alsof dat nog niet voldoende is, hangt ze er een chanel 5 ketting omheen. Ach ja … verschil moet er zijn!

Rihanna en sneakers

Naast Chanel post Riri ook andere foto’s van haar sneaker verzameling. Zo is ze ook gek op de sneakers van Nike & Converse. Iets meer op het niveau van de normale mens kan je zeggen! En voor de meeste shoejunks niet onbetaalbaar. Halleluja!