All-Stars: de schoen die altijd in is

Converse, wie kent dit populaire merk niet? De bekende All-Star schoenen heeft bijna iedereen weleens gedragen. Maar wist je dat dit populaire model al heel lang bestaat: ooit is de schoen ontworpen als schoen voor basketballers. Tegenwoordig kan je ze bij al je outfits dragen, al zijn ze in de Nederlandse winter soms een beetje koud 😉

Tegenwoordig is Converse onderdeel van Nike en brengen ze steeds meer modellen uit. Naast de hoge en lage versie zijn er ook slip-on’s (lage schoenen zonder veters maar met elastieken), een soort laarzen met 12 gaatjes (de X-hi) en modellen van canvas, leer en suede. Hou je niet van de speciale versies? Geen nood, met het standaard model maak je altijd de juiste keuze. Ook interesse? Bestel je nieuwe Converse schoenen gemakkelijk online.

Naast de witte versie die enorm populair is, zijn ook de zwarte modellen erg gewild. Vooral met een wat donkerdere outfit staat dit enorm stijlvol. Misschien vind je het wat meer voor het najaar/winter, maar dat hoeft niet!

Bron: Pinterest

Zoals je ziet kan je ook de zwarte All-Stars lekker zomers dragen, dus laat je niet afschrikken door de kleur. Met zulke makkelijke schoenen die overal bijpassen én lekker zitten moeten dit toch wel de perfecte schoenen zijn!

Bron: andicsinger

Ben jij ook (weer) enthousiast geworden? Bij Schuurman Schoenen hebben ze een flinke collectie Converse All-Stars. Neem snel een kijkje en loop over een paar dagen ook weer op die geweldige All-Stars. Voor zowel mannen als vrouwen blijven het ideale schoenen voor bijvoorbeeld een mooie zomerdag.

Bron hoofdafbeelding: Pinterest