Pacha Mama sneakers

Kleurrijke tapijtjes op sneakers zijn hot! Vooral in ons kleine kikkerlandje zijn deze sneakers razend populair. Het Nederlandse label Mipacha is ontzettend succesvol met zijn leuke handgemaakte Peruaanse sneakers. Op RTL Boulevard werd er ook al aandacht aan besteed en presentator Winston Gerschtanowitz droeg zelfs een paar van deze sneakers. Maar naast Mipacha zijn er ook andere labels die houden van mooie tapijtjes op schoenen. Een daarvan is Pacha Mama.

Pacha Mama

Pacha Mama -dat letterlijk in het  Quechua ‘’Moeder Aarde’’ betekent- importeert net als Mipacha deze sneakers uit Peru. Daar maakt Augusto de sneakers zelf in zijn atelier in het plaatsje Cusco. Deze vakman koopt zelf de geweven doeken in en plaatst ze vervolgens op de schoenen. Het resultaat? Kleurrijke, vrolijke sneakers van goede kwaliteit gemaakt met de hand. Zowel dames als heren kunnen terecht bij de website van Pacha Mama en kunnen kiezen uit verschillende modellen en kleuren. Zowel low- en high tops behoren tot de collectie. De sneakers worden in aparte oplage gemaakt waardoor je er zeker van bent met iets unieks rond te lopen. Het prijskaartje? Voor een paar sneakers betaal je € 57,50 en dat is niet veel als je dat vergelijkt met de dubbel zo dure Mipacha sneakers. Benieuwd? Bekijk hieronder een aantal modellen voor zowel dames als heren.

Dames

Pacha Mama sneakers. Lees alles over Pacha Mama sneakers hier en ontdek alles modellen, kleuren en prijzen van deze geweldige handgemaakte schoenen.

Heren

Pacha Mama sneakers. Lees alles over Pacha Mama sneakers hier en ontdek alles modellen, kleuren en prijzen van deze geweldige handgemaakte schoenen.