Pineapple print: tropische trend 2014

Gewaagd, helder en briljant, ananas prints of ook wel pineapple’s zijn de volgende stap naar opvallende prints. Na bloemen, streepjes, lippen en grafische motieven staat dit voorjaar de ananas centraal!

Pineapple print

Het huis van Spongebob blijkt een inspiratiebron te zijn voor vele highstreet ketens, maar ook voor luxe modehuizen. De pineapple print duikt overal op: van high heels en sneakers  tot tops, accessoires  en broeken. Laat je dit seizoen inspireren door dit vrolijke printje! Zomers, tropisch en knallend!

Club Tropicana

De ananas is hip, happening en cool! Dit lekkere stuk fruit zien we anno 2014 steeds meer en meer het straatbeeld veroveren. Bij Topshop, H&M en River Island kun je de ananasprint dit seizoen heel goed shoppen. Maar ook op het gebied van schoenen weten shoe designers deze tropische vrucht om te toveren tot haute couture. We zien hoge hakken, gymschoenen en sneakers versierd met ananassen.

Pina Colada

Ananas is onmisbaar in een typische piña colada, maar voor aankomende zomer ook in je garderobe! Ga dus voor een top, broek of leuke accessoire onder gedoopt in de pineapple print!