Pharrell Williams ontwerpt Swarovski Adidas sneakers

Rapper en producer Pharrell Williams gaat met zijn hit “Happy” de hele wereld over. Maar dat is niet het enige waar Pharrell momenteel bekend om staat. De modewereld lijkt dit seizoen de rapper namelijk ook als inspiratiebron te gebruiken.

De bolhoed

Vivienne Westwood lanceert voor aankomende winter een bolhoed die ontzettend veel wegheeft van de hoeden die Pharrell normaal gesproken altijd draagt. Maar ook het Italiaanse modehuis Emporio Armani gaat voor de hoge hoed en laat zich inspireren door de Happy-zanger.

Swarovski Adidas sneakers

Ook op het gebied van schoenen weet P alle aandacht naar zich toe te trekken. In de Amerikaanse show Saturday Night Live droeg Pharrell een paar Adidas sneakers bezaaid met 1600 Swarovski kristallen! En het leuke is dat Pharrell de sneakers helemaal zelf heeft ontworpen! ‘’Van de maat en de vorm tot de kleuren van de kristalllen, alles is door Pharrell himself uitgezocht’’, aldus de woordvoerder van Swarovski.

Pharrell Williams ontwerpt Swarovski Adidas sneakers. Bekijk hier de zelf ontworpen Adidas sneakers van Pharrell Williams bezaaid met Swarovski.

Pharrell x Adidas

Dat Pharrell een fan is van Adidas staat buiten kijf. De twee stappen bovendien ook in het samenwerkingsbootje om een collectie te ontwerpen geïnspireerd op de stijl van Pharrell die deze zomer in de schappen ligt.