Musthave: zilveren loafers

Een platte schoen op de werkvloer is voor veel dames wel zo comfortabel. Toch hoeft dit niet meteen een onopvallend exemplaar te zijn. Kies voor zilver en laat zien dat je er op platte schoenen net zo fabulous uit kunt zien als op een paar hakken!

Sexy silver

Stella McCartney weet als geen ander hoe je luxe en comfort moet combineren. Dat is dan ook duidelijk terug te zien in deze schoen. De blokhak is 4,5 cm hoog dus je kunt de hele dag makkelijk bewegen. De schoenen zijn gemaakt in Italië van zilver gespoten faux leather. Ook zit er elastiek in zodat je hem makkelijk kunt aandoen. Dit bijzondere, glimmende paar is te koop voor €645.

Musthave: zilveren loafers van Stella McCartney. Alles over deze coole musthave men's stijl. Stella McCartney loafers zilver, mooi en glimmend.

Stijl tips

Loafers zijn een item dat prima kan met elk soort kledingstuk. Hoe je ze het beste kunt dragen? Lees het hier. Voor deze look gaan we voor een outfit die zowel casual als chique is. We shoppen deze hele outfit bij Zara. Ga voor een donkergroene pantalon met zwarte strik (39,95) chique, bijzonder en combineert heel goed met zilver! Daarboven een simpele blazer (49,95). Op accessoires gebied houden we het rustig met grote shopper (45,95) waar je zowel je werkspullen in kunt vervoeren als je persoonlijke spullen. Maak af met hippe, ronde, zwarte zonnebril (17,95). Als jij zo niet verkozen wordt tot best geklede werknemer weten wij het ook niet meer!

Musthave: zilveren loafers van Stella McCartney. Alles over deze coole musthave men's stijl. Stella McCartney loafers zilver, mooi en glimmend.

Tekst Max Herlings