Musthave: L’enfant Terrible pump laarzen

Enig idee wat er gebeurt wanneer je een pump met een laars kruist? Daar heeft het moderne schoenenmerk L’enfant Terrible het antwoord op met deze Rock ’n rolla boots! Dit lifestyle schoenenmerk staat bekend om haar schoenen met een rauw randje en deze eycatchers zijn daar het resultaat van. Rock ’n roll op z’n chiquest!

Scherp en sexy

Een scherpe stiletto, zacht leer en open details, als je opzoek bent naar iets ánders dan zit je goed met deze L’enfant Terrible pump boots. Voorzien van hak van 9 centimeter en een zwarte edgy uitstraling. Steel de show in deze rock ’n rolla pump ‘n boots! De prijs van deze eycatchers? €295. Bestellen?

Musthave L'enfant Terrible pump laarzen. Bekijk hier deze te gekke musthave voor 2014: pump boots/ pump laarzen van  L'enfant Terrible. Ontdek nu.

Over L’enfant Terrible

Letterlijk vertaald betekent L’enfant Terrible ‘Vreselijk Kind’. Een leuk schoenenlabel is dus het laatste waar je aan denkt. Toch heeft L’enfant Terrible een zeer duidelijke visie als het op haar schoenen aankomt: een trendbewuste maar tijdloze lijn bestemd voor de zelfverzekerde, leuke liefdevolle vrouw. De hakken zouden zij en haar vrienden het liefst elke dag dragen. L’enfant Terrible staat voor een combinatie van comfort en vrouwelijkheid. Elk handgemaakte stuk wordt omlijst door leren materialen van hoge kwaliteit , een perfecte pasvorm en een klassiek design met een luxe gevoel. What’s not to love about L’enfant Terrible?