Party tip: Naaldhakken van Topshop

Naaldhakken, schoenen die we de aankomende feestdagen veel gaan zien. Zo ook bij Topshop. De modeketen die vanaf nu ook in Amsterdamse Bijenkorf een shop in shop heeft, lanceert voor de komende party dagen een aantal stijlvolle naaldhakken. Niet zo praktisch als je door de sneeuw moet, maar wel ideaal als ‘diner-schoenen’. Met andere woorden: blijven zitten en niet opstaan, tenzij je naar de wc moet!

Naaldhakken hebben een minimale hakhoogte van 7 centimeter, deze van Topshop gaan deze hoogte ver voorbij aangezien de lengte van de hak 11,4 centimeter bedraagt. Je moet dus een echte pro zijn en goed kunnen balanceren. Want met sneeuw en regen op komst, is het lopen op deze hakken in dit jaargetijde een kunst. 

Party tip: Naaldhakken van Topshop. Alles over onze party tip voor de feestdagen: naaldhakken van Topshop. Fashionable, trendy en een echte musthave!

Je kunt kiezen uit 3 kleuren: zilver metallic, een luipaardprintje en chique zwart. De prijs? 72 euro. Online verkrijgbaar via Topshop.com.