Nicholas Kirkwood wint Accessory Designer of the Year Award.

Schoenenguru Nicholas Kirkwood heeft de award voor de beste Accessory Designer in de wacht gesleept, uitgereikt door niemand minder dan Rita Ora.  Hoewel we eerder schreven over de nominatie van Charlotte Olympia in dezelfde categorie is Nicholas de gelukkige. Het is overigens niet de eerste keer dat de schoenontwerper deze prijs wint. Dit is namelijk de derde keer dat hij deze award mee naar huis mag nemen.

Think big!

Het is een dynamisch jaar geweest voor Nicholas aangezien Moët Hennessy Louis Vuitton een meerderheidsbelang kocht in het label. Met deze ontwikkeling komt een eigen handtassenlijn steeds dichterbij, wat overigens ook geldt voor zijn eigen kledingcollectie. Momenteel wordt de schoenenlijn van Nicholas wereldwijd verkocht in 150 winkels.

Over Nicholas

Voor degenen die Nicholas Kirkwood nog niet kennen: daar komt dan heel snel verandering in. Deze schoenontwerper maakt al stiletto’s sinds 2005. Maar ook pumps, laarzen, peeptoes etc. behoren tot de collectie. De muiltjes van Kirkwood liepen over de catwalk van onder andere Erdem, Peter Pilotto en Victoria’s Secret. Maar ook de celebs zijn fan van zijn architectonische designs. Zijn schoenen werde onder andere gedragen door Sarah Jessica Parker, Alexa Chung, Solange Knowles en Miranda Kerr.