Outlet Paul Warmer: kortingen 30-70%!

Paul Warmer: een schoenenwalhalla met de meest luxueuze merken waar menig fashionista al staat te kwijlen voor de prachtige etalage. Want laten we eerlijk zijn: de pareltjes die bij Paul Warmer worden verkocht zijn niet goedkoop. Met labels als Gucci, Dsquared en Balenciaga in het assortiment is Paul Warmer by far het ware paradijs voor dé echte Shoejunk. Helaas zijn dit soort prijzen niet voor iedereen weggelegd… of toch wel? Want dit weekend organiseert Paul Warmer een geweldig Outlet weekend. We love it!!!!

Outlet en kortingen

Op 25 en 26 mei organiseert Paul Warmer een to die for Outlet Weekend met een aanbod van de meest geweldige merken. Verwacht: kortingen van 30 tot 70% op Giuseppe Zanotti, Sendra by Paul Warmer en veel meer! Be there!

Zaterdag 25 mei: 10.00-17.00

Zondag  26 mei: 12.00 -17.00

Adres: Frankfurtstraat 26, Lijnden

Paul Warmer

Bij schoenenparadijs Paul Warmer kun je terecht voor geweldige designer schoenen én tassen. Hier shop je al jouw pareltjes op het gebied van luxe. Zowel de ladies als de gents kunnen hier terecht voor alle glitter & glamour aan je voeten. Met name in Amsterdam en omgeving is Paul Warmer uitgegroeid tot een begrip. Luxe merken als Gucci, DSquared, YSL, Balenciaga, Marc by Marc Jacobs, SEE by Chloe, Mulberry en Missoni sieren de schappen van Paul Warmer. Maar ook voor Italiaanse allure als Giuseppe Zanotti en Elisabetta Franchi kun je hier terecht. Met een uniek aanbod is de kans klein dat je een tweede persoon in jouw fabulous shoes ziet lopen. Het leuke van Paul Warmer is dat ze constant op zoek zijn naar nieuwe merken die elke keer weer een fashion statement maken.