Hobo bag copycat Céline vs. Zara

Zara, really? Alweer heeft de Copycat keten een item gekopieerd dat duidelijk afkomstig is van een duur merk. Céline is dit keer het slachtoffer en het item is een tas. Goed voor de portemonnee maar deze kopie is echt schaamteloos nagemaakt!

Céline

Het Franse modehuis Céline staat bekend om de vrouwelijke en draagbare collecties en dat is ook weer te zien in deze tas. Hij is chique, ziet er prachtig uit door het gebruik van kalfsleer en heeft een goede, gouden sluiting. Ja, hoofddesigner Phoebe Philo heeft echt goed werk afgeleverd. Wat nog leuker is, is dat deze tas verkrijgbaar is in meerdere kleuren. Variërend van donker tot licht en deze tassen zijn zelfs te verkrijgen met twee kleuren. Zijn we dan alleen maar positief? Ja, hij is zo ontzettend mooi maar de prijs is helaas aan de hoge kant voor de meesten van ons. Voor €2010 is deze prachtige hobo bag van jou!

Hobo bag copycat Céline vs. Zara. Alles over deze copycat actie van Zara die modehuis Céline kopieert met deze hobo bag. Alles over deze tas lees je nu.

Céline vs. Zara

Zara

Die slimme Spanjaarden toch. Voor slechts €49,95 is deze van Céline afgekeken tas van jou. Oké, geen kalfsleer maar nep leer. Ook de binnenkant is niet gevoerd maar juist bekleed met polyester dus kwalitatief is hij vast minder. Tenslotte is er bij Zara geen keuze uit zoveel kleuren. Donkerblauw is de enige kleur in het assortiment. Klinkt niet ontzettend positief maar dat zijn we toch hoor. Voor dit geld is zo’n tas een prima alternatief op de duurdere design bag!

Tekst Max Herlings