Nick Cannon koopt schoenen van 1,5 miljoen euro!

Nick Cannon heeft schijnbaar een geheime schoenenfetish waar niemand vanaf wist en lijkt zelfs Carrie Bradshaw voorbij te streven. De America’s Got Talent host kocht namelijk een paar Tom Ford loafers van …jawel 2 miljoen dollar. Omgerekend is dat wel zo’n 1,5 miljoen euro!

Guinness shoes 

De schoenen, die misschien het Guinness Book of World Records haalt (als duurste schoenen ter wereld uiteraard), zijn rijkelijk bewerkt met diamanten. Net gescheiden van Mariah Carey, droeg Cannon dit paar in een aflevering van America’s Got Talent. 

Shine bright like a diamond!

Met meer dan 14.000 diamanten die omgezet zijn in wit goud, zijn de schoenen niet bepaald licht. Jason Arashben is verantwoordelijk voor dit unieke paar schoenen van 68 gram.

Shoejunkie 

De acteur benaderde Arashben een jaar geleden met het verzoek om de meest dure schoenen ter wereld te maken. “Nick wilde geschiedenis schrijven en over de top gaan.” zegt Arashben. Het project duurde een jaar en nam meer dan 2000 uur in beslag. “Vier maanden lang waren we aan het onderzoeken welke diamanten we gingen gebruiken om de schoen te maken.” aldus de ontwerper.

Geschreven door Aminanta Minte