Musthave: United Nude Winter Eros

We moeten het niet hebben van ’t weer deze herfst, dus tijd genoeg om op zoek te gaan naar de laatste musthaves. Onze redactie spotte deze té gekke booties van het future fabulous label United Nude! Deze laarsjes zijn helemaal té gek en gegarandeerd een aanvulling op je garderobe.

Eyecatcher!

Bij United Nude wordt de Winter Eros bootie nu al bekroond tot dé eyecatcher van dit seizoen. Een mix van verschillende kleuren, vormen en materialen zorgen voor een moderne uitstraling. De schoen bestaat uit leren en rubberen materialen. Als sierstuk zijn de booties versierd met een verstelbare gesp voor een extra futuristische look.  Je moet wel op hakken kunnen lopen aangezien de schoenen een hakhoogte hebben van 12 centimeter.

Musthave: United Nude Winter Eros. Bekijk hier schoenen van United Nude: booties, laarzen, hoge hakken noem het maar op! Alle schoenen vind je hier!

Kleuren

Deze enkellaarsjes zijn verkrijgbaar in 4 kleursamenstellingen. Zo kun je kiezen uit zwart, zwart/rood, off white/perzik, zwart/zilver metal.  Tip: De off white/ peach variant is razend populair en werd onder andere gespot in de Grazia.

Prijs

Hebben? De Eros bootie kost 239 euro en is verkrijgbaar via de webshop van United Nude en in de winkels van het label.