Schoenen of ballerina’s; wat kies jij?

In de zomer is het meestal makkelijk om de juiste damesschoenen te kiezen bij je outfit. Met een leuke sandaal of stoere sneakers kom je altijd goed voor de dag. Maar op een typisch Nederlandse regenachtige dag of tijdens de andere seizoenen, kan het kiezen van de juiste schoenen wel eens een flinke opgave zijn.

Weer of geen weer

Met dichte damesschoenen zit je altijd goed. Geen natte voeten bij een onverwachte plensbui en door het enorme aanbod in kleuren en modellen kan het met vrijwel iedere outfit worden gecombineerd. Met hakje of liever niet; mooie suède of toch maar liever wat gebruiksvriendelijk; er is voor iedereen en voor ieder moment een perfecte damesschoen beschikbaar.

Schoenen of ballerina’s; wat kies jij? Ga je voor ballerina's of andere schoenen voor het aankomende weer? Laat je inspireren en ontdek waar je deze shopt.

Topmodel Rosie Huntington-Whiteley op een paar ballerina’s wanneer ze niet paradeert over de Victoria’s Secret catwalk.

Zo veelzijdig 

Met een indrukwekkende variatie in kleuren en prints is het een plezier om een leuke ballerina te kiezen. Van eenvoudige basic kleurtinten tot leuke, schattige, hippe of zelfs stoere modellen; het aanbod is enorm. Dus laat af en toe eens je laarzen, boots of pumps in de kast staan en kies voor een makkelijke ballerina.