Nicholas Kirkwood

De Britse schoenen designer Nicholas Kirkwood heeft anno 2012 de catwalks veroverd met zijn uitgesproken en fashion forwarded ontwerpen. Deze schoenenontwerper begon zijn carrière bij Central Saint Martins in Londen en volgde verschillende opleidingen voordat hij zijn eigen collectie lanceerde in 2005. 
 

Style Nicholas Kirkwood Nicholas Kirkwood. Ontdek hier alles over de schoenen van  Nicholas Kirkwood. Lees hier alles over Nicholas Kirkwood en zijn kijk op mode en fashion.

Sindsdien hebben de schoenen van Nicholas Kirkwoord de modewereld veroverd. Met zijn uitgesproken en unieke ontwerpen heeft hij ervoor gezorgd dat menig fashionista in de rij staan voor een paar prachtige muiltjes van deze schoenenkoning. Tegenwoordig behoort Nicholas Kirkwood in hetzelfde rijtje als Christian LouboutinManolo Blahnik en Jimmy Choo. 
 
Bij Kirkwood is het onderscheidend vermogen ten opzichte van andere schoenenontwerpers groot. Gecombineerd met veel vakmanschap en oog voor detail heeft hij een brug weten te slaan tussen architectuur, style en een mix van super deluxe materialen.

 
Dat Kirkwood een blijvertje is in de dynamische wereld van fashion bewijst hij  door samenwerkingen met high- end labels als Preen en Erdem. 
Natuurlijk hangt hier ook een prijskaartje aan, want de muiltjes van Nicholas bemachtig je niet zomaar: je moet wel bereid zijn een aantal honderden euro’s tot modale maandsalarissen neer te tellen voor zijn creaties. Prijzen variëren net als de verschillende modellen. De collecties bestaan vaak uit high heels en laarzen, maar in 2012 behoren ook prachtige loafers tot de collectie. 
 
Dus is je garderobe toe aan een paar to die for killer heels, vergeet dan zeker niet een kijkje te nemen in de wonderlijke wereld van Nicholas Kirkwood. Er hangt wel een prijskaartje aan, maar met een creatie van Nicholas Kirkwoods aan je voeten voel je je dan ook als een million bucks! 
 

Verkooppunten

Voor de schatten van Kirkwoord kan je onder andere terecht op de bekende high end fashion websites. In Nederland is zijn label (nog) niet te koop, voorlopig wordt het dus een retourtje Londen boeken!