Zo kies je de perfecte bruidsschoenen

Als je vriend zijn moed heeft verzameld om dan eindelijk die belangrijke vraag te stellen, ben je natuurlijk helemaal gelukkig. Een bruiloft vereist uiteraard wel heel voorbereiding, dus je kan niet vroeg genoeg beginnen. Er zijn heel veel dingen waar je aan moet denken. Wij willen hier een van deze dingen highlighten, namelijk bruidsschoenen! Je denkt misschien dat ze niet zo belangrijk zijn omdat je jurk er toch over heen valt, maar niets is minder waar. De schoenen moeten natuurlijk wel heel goed zitten als je er zo lang op wil lopen. Ook als je je jurk even optilt wil je natuurlijk wel dat al je gasten je mooie schoenen zien. Dus hier wat tips voor de perfecte bruidsschoenen!

Kleur

Wit is natuurlijk dé kleur voor bruidsschoenen. Maar dit hoeft niet per se jou keuze te zijn. Er zijn vele andere kleuren die ook heel mooi zijn, en die je net een beetje extra doen uitblinken. Denk bijvoorbeeld aan metallic kleuren, zoals zilver, roségoud of brons. Zo ga je niet te ver af van de kleur van je jurk maar is het toch een beetje anders en natuurlijk opvallend. Ook nude hakken zijn in de mode momenteel. Dit matcht ook snel met je bruidsjurk, dus helemaal makkelijk.

Materiaal

De stof van je schoen is natuurlijk heel belangrijk voor de overall look. En als je voor luxe gaat kan je niet beter kiezen dan satijn. Satijn heeft allerlei voordelen. Het is een hoge kwaliteit stof dus zal lang mooi blijven. Ook zitten satijnen schoenen heel lekker, dus aan het eind van de avond kan je nog gewoon lopen. En de stof zelf is natuurlijk prachtig. Als je bang bent dat satijn saai kan zijn kunnen wij je uit die droom helpen. Je kan satijnen schoenen namelijk laten inkleuren. Zo heb je meteen een unieke en persoonlijke bruidsschoen om je dag perfect te maken.