Musthaves: Isabel Marant boots

Deze Isabel Marant boots worden nu al bekroond tot de musthaves onder de schoenen van 2013. Het zal dus niet lang duren voordat we celebs, modebloggers en de rest van mode land spotten op deze geweldige musthaves.  Zullen deze zomer boots net zo iconisch worden als de populaire wedge sneakers van het Franse modelabel?

Isabel Marant sneakers

Isabel Marant staat bekend om haar gevoel voor geweldige schoenen: laarzen, sneakers noem het maar op! Dit luxe label was de pionier op het gebied van de wedge sneaker. Zelfs Beyonce ontwierp in samenwerking met Isabel Marant een eigen wedge sneaker.

Celebs

Verder zijn celebs als Danie Bles en Sylvie Meis dol op het Franse modemerk. Maar ook Hollywood heeft het label ontdekt en sieren regelmatig de modebladen met items van Marant.

Isabel Marant laarzen

Deze zomer komt Isabel Marant met de Caleen enkellaars. Typisch, aangezien je in de zomer eigenlijk geen laarzen draagt. Maar dat Isabel Marant niet mee gaat met de massa zal niemand verbazen. Dit luxe label zorgt er namelijk altijd voor dat ze nét even anders zijn dan de rest.

Musthaves: Isabel Marant. Bekijk Isabel Marant laarzen en sneakers hier. Ontdek alle musthaves van Isabel Marant hier. Laarzen, sneakers en veel meer!

De Caleen enkellaars is er in 3 kleuren: off white, zwart en bruin. De laarsjes doen je denken cowboy boots. Eigenlijk zijn ze dat ook een beetje gezien de puntneus en decoratie. Voor een extra touch zijn de laarzen bezaaid met studs. Hebben? Goedkoop zijn de laarzen niet. Voor een paar Isabel Marant’s betaal je 550 euro. De schoenen zijn verkrijgbaar via netaporter.com. Maar wees er snel bij! Want voor deze laarsjes willen heel wat luxe poezen diep in de buidel tasten.

Styling tips

Draag deze zomerse laarsjes in combinatie met een bohemian maxi jurk. Style af met een rieten flaphoed en een grote zonnebril á la Rachel Zoe. Houd je meer van stoer? Draag deze enkellaarsjes dan met een leren broek  of shortje en fringe jacket. Ideaal voor een festival of een off duty day. Voor meer inspiratie bekijk hier dan de stijl van Victoria’s Secret Angel Alessandra Ambrosio. Zij droeg deze laarsjes namelijk op hét festival van het jaar Coachella.