Uitverkoop bij Netaporter!

Altijd al gedroomd van een paar mooie designer muiltjes? Maar qua budget gewoon niet haalbaar? Dan is dit misschien je kans! Want luxe website Net-A-Porter is begonnen met de Sale en heeft kortingen op allerlei fabulous brands tot wel 50%. Je geld is twee keer zoveel waard! Dus dat betekent shoppen! Mocht je wat gespaard hebben? Dan is dit je kans!

Bye bye summer hello winter!

De zomer gaat plaats maken voor de winter en dat betekent zoals elke zomer Sale! Alle zomer spullen gaan dan in de sale en de nieuwe items voor de winter stromen langzaam binnen. Ga je dus nog op vakantie of heb je een late zomervakantie gepland? Shop dan nu met veel korting jouw musthaves bij elkaar.

Uitverkoop bij Net a porter! Lees hier alles over de uitverkoop bij Net a porter. Ontdek en lees hier alles over deze leuke luxe webshop.

Shoppen!

Naast schoenen kan je ook kleding, lingerie, tassen en accessoires shoppen met fikse kortingen.  Merken als Jimmy Choo, Alexander McQueen, Burberry, Brian Atwood en Isabel Marant! Voor elke fashionista zit er wel een droom musthave tussen die nu te koop zijn!  En aangezien de zomer volop aan de gang is, heb je nog wat aan de zomerse sandaaltjes. Maar ook leuke sneakers, brogues en peeptoes zijn in de Sale. Wees er snel bij, want op=op!